Visita Alimentaria 2022

Fa uns dies vam estar a la darrera edició de la fira Alimentaria de Barcelona, tant per saludar productors amb qui ja treballem com per conèixer possibles incorporacions.

Dels centenars o milers de productes disponibles, vam fer una petita selecció del que més ens podia interessar.

Després de la visita, hem contactat amb diversos productors i ja tenim algunes novetats. Estem treballant per portar-ne més, però ens hem trobat amb algun problema de stock o encara estem negociant 😉

Dit això, et presentem el que ja tenim disponible a la botiga:

 

Tomàquet fregit de Los Palacios (Sevilla)

Pot semblar estrany que un producte tan senzill a priori, com un tomàquet fregit, ens hagi sorprès. Doncs et convidem a provar-ho, i segur que també et sorprendrà.

Ràpidament: empresa que cultiva els seus tomàquets en finques pròpies, collint-los manualment quan estan madurs. Varietats de tomàquet on prima el sabor davant de criteris de productivitat. La resta de verdures es compren igualment a agricultors de proximitat.

Elaboració artesanal, a foc lent, durant unes 3 hores, obtenint 365 grams de tomàquet fregit per cada 1,35 quilos de tomàquet natural.

 

Melmela de Tomàquet de Los Palacios (Sevilla)

Tot el que hem dit per al tomàquet fregit, serveix per a la melmelada. Mateixos tomàquets, mateix procediment i cocció lenta i artesana. Resultat? Una explosió de sabor que tant va bé amb dolços com amb salats (ja et pots imaginar com combina amb el formatge…).

 

Olives arbequines sense pinyol (La Selva del Camp, Tarragona)

El nostre productor d’avellanes i oli de la Selva del Camp, va presentar a la fira una conserva d’olives arbequines sense pinyol, amb oli d’oliva verge extra com a líquid contenidor.

El resultat són unes olives que pots fer servir en amanides, canapès, coques, etc., o menjar soles -com vulguis- amb molt de sabor, potenciat per aquest oli que les envolta. Un oli que per descomptat, pots afegir a aquestes elaboracions (no el llencis).

Et convidem a passar per la botiga i tastar aquests productes, segur que a tu també t’agradaran!