Origen Lleida

alimentació de qualitat directa del productor
ORIGEN està format per una parella unida pel món de la informàtica i la gastronomia. D'aquesta base, i prèvia experiència en el comerç online, ens llancem a la tenda física.
Per a això vam buscar un local, ho vam arreglar i vam bolcar en ell tota la nostra il·lusió. Esperem que t'agradi el resultat.
A la botiga normalment veuràs al Julián, mentre que l'Anna dóna suport amb tasques administratives i puntualment en dies de més moviment.

Volem que en la nostra tenda et trobis a gust, amb un tracte personal, senzill i proper.
Volem treballar amb tu amb confiança, amb sinceritat.
Volem que tornis.

En referència a la base informàtica i experiència en venda online, la nostra marxa al món de l'alimentació s'inicia en 2012 amb una web de venda de productes d'alimentació, directes del productor.
Et sona? doncs es diu demipueblo.es!
En aquesta web podràs trobar alguns dels productes que tenim a la botiga. També podràs trobar alguns que no tenim físicament, per motius de temporalitat, que siguin frescs, etc. Però a la botiga ORIGEN també trobaràs productes que no existeixen a demipueblo.es.

Ara ja saps qui som i d'on venim. Donar-te les gràcies per la teva atenció i convidar-te, si no ho has fet ja, a passar a conèixer-nos en persona per Vallcalent 43 de Lleida.botiga Origen Lleida


demipueblo.es