Origen Lleida

alimentación de calidad directa del productor

Pernil Ibèric a Lleida

Segurament has vist en els mitjans múltiples notícies sobre els enganys i estafes que es produeixen en el món de l'alimentació en general, i del pernil en particular.
pernil ibèric a LleidaSempre hi ha qui, aprofitant el desconeixement del consumidor final introdueix en el mercat productes que no tenen la qualitat que se'ls espera.
A origen volem ajudar-te perquè, quan decideixis comprar pernil ibèric -sencer o tallat-, sàpigues el que vas a comprar i evitis sentir-te víctima d'un possible engany.
Volem que gaudeixis d'un producte extraordinari.
Per a això, hem elaborat una guia en format pdf que t'oferim de forma gratuïta. Hi trobaràs tot el referent a la normativa del pernil ibèric, la classificació dels diferents productes derivats del porc ibèric i com diferenciar-los a simple vista.

Subscriu-te

I rep gratis la Guia del Pernil Ibèric

Nombre *
Email *
Accepto rebre informació via correu electrònic
* Obligatori
jamón ibérico en LleidaVolem que coneguis millor un producte extraordinari perquè el gaudeixis des del primer moment, des que selecciones la peça que et portes a casa o des que demanes que et tallin a ganivet unes fines llenques de pernil.
Abans de res, aquí va un consell: Com en tot, i per començar, desconfia de les gangues i preus anormalment baixos. Sempre hi ha truc.
Et demanem únicament que ens deixis el teu nom i el teu correu electrònic, on et farem arribar aquesta guia. En fer-ho, et demanem la teva permís per a mantenir-te informat de tot el referent al món del pernil ibèric.

 

Email Marketing by Benchmark
Tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en DEMIPUEBLO, S.C.P. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Responsable: DEMIPUEBLO, S.C.P. - NIF: J25734476 Adreça: Vallcalent 43, baixos Telèfon: 973 840 172 Correu electrònic: info@origenlleida.es Pot cancel·lar la subscripció en qualsevol moment fent clic en l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per a obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visiti l'enllaç d'Avís Legal al peu de la pàgina.