Peix i marisc fresc a Lleida

Un dels serveis més sorprenents i a la vegada més demandats de la botiga és la venda de peix i marisc fresc.

En iniciar el camí online a demipueblo.es, teníem diversos proveïdors de peix i marisc fresc, que feien venda directa al consumidor. Tenint aquest contacte amb els proveïdors, vam començar a portar gènere a la botiga, oferint una qualitat difícil de trobar a Lleida (peix i marisc de Tarragona, Huelva, Galícia…).

 

El producte va tenir molta acceptació i de mica en mica vam anar creixent i adaptant la botiga a aquesta demanda (vitrina per a peix i marisc, taula de treball…). Podem dir que després d’aquests anys, hi ha clients que únicament confien en el nostre peix i marisc fresc, ja no compren a cap altre lloc.

No deixis de provar-ho. Repetiràs.

Com funciona? Molt fàcil. Oferim a la nostra clientela una llista de preus del que podem portar cada setmana (normalment els divendres). Amb els encàrrecs rebuts i afegint sempre una mica més per a qui ve a la botiga a veure el que hi ha, nosaltres realitzem la nostra comanda i ens la serveixen en 24 hores o menys.

Tu no has d’esperar a casa que t’arribi el peix, no has de patir perquè no puguis venir a primera hora a comprar i s’esgota el que necessites… el teu encàrrec estarà disponible a la nostra botiga quan et vingui bé venir a recollir-ho.

En agrupar comandes i demanar quantitats importants, minimitzem els costos d’enviament i millorem els preus finals, de manera que com a client final, sempre hi sortiràs guanyant.

Si vols rebre més informació sense compromís, envía’ns un whatsapp.