Origen Lleida

alimentació de qualitat directa del productor
ORIGEN està format per una parella a la que la crisis ha afectat, com a tants, amb problemes de feina.
Abans de quedar-nos de braços creuats, vam buscar un local, el vam arreglar i ens hi hem bolcat amb tota la il·lusió del món. Esperem que t'agradi el resultat.
A la botiga normalment veuràs al Julián, mentre que l'Anna dóna suport amb tasques administratives i es fa càrrec dels petits de la casa (dos nens).

Volem que a la nostra botiga et trobis a gust, amb un tracte personal, senzill i proper.
Volem treballar amb tu amb confiança, amb sinceritat.
Volem que tornis.

Potser et preguntes com hem acabat muntant una botiga (i més avui dia) i d'alimentació (venint de sectors molt diferents).
Doncs bé, ja fa més de dos anys que, a part de les nostres feines habituals, vam començar una altra aventura emprenedora, en concret a Internet, amb una web de venda de productes d'alimentació, directes de productor.
Et sona? doncs es diu www.demipueblo.es!
En aquesta web podràs trobar alguns dels productes que tenim a la botiga. També podràs trobar alguns que no tenim físicament, per motius de temporalitat, que siguin frescs, etc. Però a la botiga ORIGEN també trobaràs productes que no existeixen a demipueblo.es.

Ara ja saps qui som i d'on venim. Donar-te les gràcies per la teva atenció i convidar-te, si no ho has fet ja, a passar a conèixer-nos en persona per Vallcalent 43 de Lleida.obres i més obres


demipueblo.es